Joko siitä on vuosi? Jaa mistä? No siitä kun viimeksi oltiin SomeTime tapahtumassa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Turussa ja tarkemmin paikkana Logomo Byrå.

Tänäkin vuonna PodStudio on tapahtuman keskiössä ja ideana pyrkiä välittämään etäosallistujille tunnelmia paikan päältä. Alustava idea on tuottaa suoraa SomeTime radiota tapahtumasta jota höystetään hangout on airilla joten lähetystä voisi seurata audiona ja/tai videona. Kommentointi voi toimia jopa soittamalla tällä kertaa suoraan lähetykseen. Noh kaikki kiinni miten tekniikka toimii paikanpäällä 😉

Yritin kasata mahdollisimman mobiilin setupin, mutta ajan puutteen takia testit jäi vähäiseksi joten setuppi vähän rönsyili. Mutta mukaan on nyt pakattu kannettavia tietokoneita, tabletteja, mikseri, mikrofoneja, kuulokkeita ja piuhaa. Ja tietysti SomeTime paita sekä kahvimuki kulkee mukana.

Mitä tästä sitten lopulta tulee, selviää sitten viimeistään tulevana lauantaina. Tutkaile osoitetta sometime.fi ja jos olet etänä niin kommentoi, twiittaa ja kaikkee! Somet tötterölle! Täältä tulee SOMETIME!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>