360-kuvien ja -videon avulla voit esitellä loistavasti esimerkiksi toimitilan, asunnon tai vaikka reitin tapahtumapaikalle. Mutta nyt kun VR-lasien hinnat ovat alhaalla, on jatkossa vielä helpompi saada henkilö keskelle seminaaria, konserttia tai vaikka bändin studiosessiota.

Hypähdä keskelle paintball kenttää!

Alla esimerkki ProGames pelipuistolle tehdystä esittelyvideosta. 360-videon avulla voit katsella joka suuntaan joko koneella hiirellä raahaamalla tai kännykällä kännykkää kääntämällä.

VR-lasit päähän ja olet keskellä tapahtumaa!

VR-laseilla tunnelma on vielä vaikuttavampi. Laitteiden hinnat ovat myös tippuneet niin, että laitetta löytynee kohta yhä useammasta olohuoneesta.

Otetaan vaikka esimerkiksi Oculus Go jonka hinta on nyt 219€. Kyseessä on siis VR-lasit, jotka eivät tarvitse tietokonetta tai konsolia. Laitat vain lasit päähän, ja voit hypähtää paikasta toiseen vaikka kotisohvalta.

Alla esimerkki näkymästä lasien sisältä samaisesta videosta. Kuten huomaat video seuraa katsettani luontevasti.

Olisiko aika siirtyä 360-aikaan?

PodStudio 360 palvelun avulla tuot asiakkaat tai fanit keskelle tapahtumaa näppärästi ja ketterästi. Ole siis yhteydessä ja tehdään pienestä ajatuksesta isompi idea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>