Laadukas hybriditapahtuma

Vie Microsoft TEAMS, Google Meet, Zoom yms. tapahtumasi uudelle tasolle – kustannustehokkaasti.

Halusimme tuoda palvelun asiakkaillemme avaimet käteen periaattella ja tämän takia aloitimme innolla yhteistyön palkitun kokous- ja tapahtumapaikka HUONE Helsingin kanssa. Koska sinun ei tarvitse HUONEen kanssa stressata tiloista tai tarjoiluista, niin miksi stresassata striimauksen toimivuudesta?

Helppoutta ja vapautta

Voit siis helposti lisätä tilan kapasiteettia etäosallistujilla, tuoda etäältä puhujan paikalle tai nyt varsinkin näin Korona-aikana suorittaa koko tilaisuus etäosallistujille. Vastavuoroisesti sinä kuulet mitä etäältä puhutaan.

Tutut alustat

Työntekijöille ja asiakkaille tutut kokousalustat (TEAMS, Google Meet, Zoom, tms.) helpottavat osallistumista, sekä tuovat tutu chat, breakout room yms. toiminteet helposti käyttöön.

Näkyykö esitys? Kuuluuko mun ääni?

Tuomme paikalle laadukkaan kuvaus- sekä mikrofonikaluston sekä kamera- sekä ääniteknikon varmistamaan tilaisuutesi onnistumisen. Sinun ei siis tarvitse enää huolehtia että kuuluuko ääni ja näkyykö esitys – me varmistamme tämän.

Näin helposti se onnistuu!
Varaa tila sekä Hybridi Pro paketti HUONEelta

Varauksen jälkeen tulemme olemaan teihin yhteydessä tapahtuman ajolistan suunnetelun osalta. Tarjoiluista yms. vastaa HUONE Helsinki.

Kutsu PodStudio mukaan tapahtumaasi

Lähetä tekemääsi MS Teams tai Google Meet palaveriin kutsu meiltä saatuun osoitteeseen. Saavumme palaveriin omalta striimauskoneelta jota kautta osallistujat voivat seurata tapahtumaa.

Saavu paikalle ja aloita tapahtumasi

Kun saavut paikalle on tilassa meiltä kamera- ja ääniteknikko jotka pitävät huolen että striimaus palaveriisi toimii. Sinun ei tarvitse huolehtia mikrofoneista tai näkyykö kuvaruutu, me pidämme siitä huolen.

Varaa yrityksellesi turvallinen kokouspaketti

Voit kätevästi lisätä Hybridikokous Pro paketin kun varaat tilan HUONEelta. Paketti sisältää:

  • Ammattitasoisen kameran
  • Langattomat mikrofonit
  • Kamera- ja ääniteknikon
  • Vuorovaikutuksen etäosallistujien kanssa
1800€ + alv / 8h
Hybriditapahtuma
Asiakkaan kokemuksia

PodStudion työntekijät olivat osaavia ja ammattitaitoisia. Erittäin rautahermoista, mutta silti niin kovin ystävällistä porukkaa!

Virtuaalitapahtumamme oli yhtiömme historian ensimmäinen, mutta meni PodStudion avustuksella mutkattomasti läpi ja keräsi runsaasti kiitosta striimiä seuranneelta henkilökunnaltamme.

Oli erittäin mukava tehdä tapahtuma heidän kanssaan, joten en voi kuin lämpimästi suositella heidän palveluidensa käyttämistä myös muille yrityksille!

Saija Viitala, Haahtela Oy

Ota yhteyttä

Tilojen varaamisen osalta pyydämme olemaan yhteydessä HUONE Helsingin varauspalveluun ja valitse varauksen lopussa palveluista Hybridikokous Pro paketti.

Voit toki aina olla myös suoraan meihin yhteydessä niin käydään läpi palvelua.

HUOM! Korona rajoitusten johdosta voit olla meihin yhteydessä myös vaihtoehtoisen lokaation suhteen.

    Takaisin ylös