Spiikkejä eri tarkoituksiin - vaivattomasti

Kaikki spiikit tehdään aina juuri siihen tarkoitukseen ja sillä tyylillä kun on tarkoitus.

Ja koska nauhoitusstudio löytyy läheltä saadaan spiikit ja mahdolliset muutokset tehtyä tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Spiikin läpikäynti

Käydään aluksi läpi spiikin tarkoitus ja tyyli. Sekä mahdolliset vaatimukset spiikin pituudesta.

Demoversio

Saat tämän jälkeen sovitussa ajassa demon nauhoitteesta. Tämän jälkeen voidaan sopia vielä mahdollisista muutoksista.

Spiikki valmis!

Lopullinen versio spiikistä tulee sinulle sähköpostiin ladattavaksi.

Asiakkaan kokemuksia

Saint-Gobain Finland

Saint-Gobain halusi käännättää alkuperäiset mainosvideot suomeksi. PodStudio tuotti spiikit sekä tekstitykset suoraan alkuperäisiin mainosvideoihin.

Ikano Bank Ab

PodStudio tuotti Ikano Bankin leasing partner -videoon grafiikoiden tekstien käännökset suomeksi sekä spiikin tuotannon ja editoinnin itse videoon.

MIPsoft Oy

MIPsoft Oy on mukana kehittämässä joukkoliikenteen esteettömyyttä. Tätä varten he tekivät asiaa esittelevän videon. PodStudio tuotti spiikin videoon, viime hetken korjaukset pystyttiin muuttamaan myös spiikkeihin viime metreillä.

PodStudion ääni

PodStudion äänenä toimin minä eli Pasi Örn (Pörni). Olen tuottanut ääntä niin TV- kuin radiomainoksiin, sekä puhelinjärjestelmiin ja tuote-esittelyvideoihin. Olethan minuun yhteydessä niin annetaan sinunkin asiallesi ääni. Äänitys tehdään PodStudion omassa studiossa jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa.

Alla vielä yksi ääninäyte. Visma Fivaldin – Kerralla Oikein radiomainos, joka tuotettiin Miracle Soundin studioilla.

 

Tarvitsetko spiikkiä johonkin?

Lähetä viesti ja sparraillaan ideaa eteenpäin. Saat tarkennetun tarjouksen sähköpostiisi kun ensin ollaan katsottu läpi spiikin vaatimukset. Muista kysyminen ja tiedustelu ei koskaan mitään maksa!

  Nimesi:

  Sähköpostiosoitteesi:

  Yrityksesi nimi:

  Spiikkityyppi:

  Kysymys/Viestisi:

  Suostun siihen, että PodStudio käsittelee henkilötietojani. Lisätietoa löydät osoitteesta http://podstudio.fi/tietosuoja/